Pulpe de pui cu miere și zahăr brun

Dragi prieteni, încercam astăzi o rețetă inedită, simplă și foarte gustoasă

Ingrediente:

4 pulpe superioare de pui
2 căței de usturoi
3 linguri de unt
1/4 ceașcă de zahăr brun
1 lingură de miere
1 linguriță cimbru și busuioc

Mod de preparare:

Punem 2 linguri de unt la topit într-o tigaie. După ce s-a topit untul, adăugăm pulpele. Le lăsăm 2-3 minute să se rumenească , apoi le întoarcem și pe cealaltă parte. Adăugăm și lingura de unt rămasă . Adăugăm usturoiul tocat mărunt. Lăsăm să se întrepătrundă aromele .
Între timp pregătim compoziția din: miere, zahăr brun, cimbru și busuioc. După ce s-au rumenit pulpele și s-au întrepătruns aromele, luăm tigaia de pe foc. Adăugăm compoziția pregătită anterior. Amestecăm bine până se omogenizează.
Adăugăm totul la cuptorul preîncălzit la 180 de grade , pentru aproximativ 25-35 de minute.

Poftă bună!

Reteta video o gasiti mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *