Cum să învingi cancerul în 42 de zile

Dragii mei, am citit un articol foarte interesant despre cum poți învinge această maladie nenorocită: cancerul
Mi-a atras atenția și am zis să vă împărtășesc și vouă secretul. Tratamentul a fost inițiat de Rudolf Breuss, un faimos terapeut de origine austriacă , născut în 1899. Și-a dedicat întreaga viață pentru a descoperi un tratament eficient împotriva cancerului și se pare, zice el, că l-a găsit. A afirmat faptul că a vindecat peste 2000 de pacienți. Există , de asemenea, peste 45000 de mărturii ale pacienților care pretînd că s-au vindecat prin acest procedeu, aparent banal .
Breuss a scris o carte, intitulată „Leacul lui Breuss împotriva cancerului, leucemiei și a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusă în 7 limbi și a fost vândută în peste 1 milion de copii.


Tratamentul lui Breuss împotriva cancerului constă într-o metodă care se desfășoară pe parcursul a 42 de zile. Având în vedere că celulele canceroase au un alt fel de metabolism în comparație cu cele normale, Breuss a făcut o dietă care să determine înfometarea celulelor canceroase, până la moartea lor, prin care nu le-a mai oferit că hrană niciun tip de proteină din alimente. Dieta menționată nu face absolut nici un rău celulelor sănătoase.

Regimul alimentar de 42 de zile al lui Breuss implică consumul ceaiului în cantități mari, precum și a unui suc de legume după propria sa rețetă. Ținând cont de faptul că teoria șa spune că celulele canceroase pot trăi datorită proteinelor din alimentele solide consumate, Breuss a insistat foarte tare că pacienții bolnavi de cancer să nu bea sau să mănânce nimic altceva decât ceaiuri și sucuri. Așadar, prin consumul a nimic altceva decât a sucului recomandat de Breuss, timp de 42 de zile, celulele canceroase vor muri, în timp ce celulele normale nu vor fi afectate.

Ingredientele folosit în acest tratament sunt :

– 300 de grame de sfeclă roșie

– 100 de grame de morcov

– 100 de grame de rădăcină de țelină

– 70 de grame de cartof crud

– 30 de grame ridichi

Notă: Cartoful este opțional, cu excepția cancerului la ficat, unde joacă un rol important.

Preparare :

Pune toate ingredientele într-un storcător și colectează sucul. Toarnă-l într-un recipient pe care îl poți închide și păstrează-l la frigider.

Sucul se bea pe tot parcursul zilei, câte puțin, 1-2 inghititituri, până când se epuizează. Cantitatea este suficientă pentru o singură zi.

De asemenea pe tot parcursul zilei trebuie să înlocuiți apa cu ceaiuri din plante (salvie, coada calului, urzică, sunătoare).

Articol preluat de pe : https://ampress.ro/celulele-canceroase-mor-in-42-de-zile-un-terapeut-austriac-a-vindecat-peste-45-000-de-mii-de-pacienti-cu-acest-suc/?fbclid=IwAR1iUd4-MH5T1134MrNRLfC2OwBDPLACw1t5eamwL9Eyxifs-GY1E-AM7RE

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.