Dieta cu tărâțe de grâu

Greutatea suplimentară reprezintă o problemă actuală a multor persoane mai ales pe fondul stilului de viață agitat, dominat de stress, de modalitatea haotică de hrănire și de eventualele tratamente medicamentoase. În consecință, o dietă cu tărâțe de grâu este mai mult decât binevenită.

  • Cea mai importantă parte a bobului de grâu se află în învelișul lui, care se regăsește integral în tărâțe, dar nu și în făina pe care o consumăm de obicei.
  • Tărâțele de grâu conțin substanțe care ușurează procesul de digestie, scad pofta de mâncare, previn obezitate și te scapă de kilogramele în plus, datorită faptului că accelerează metabolismul și îmbunătățesc tranzitul intestinal.
  • În prima parte a curei, se administrează pulberea de tărățe, câte două lingurițe, de 3-5 ori pe zi, înaintea fiecărei mese. Praful de tărâțe se poate combina cu orice lichid, precum cu ceai, suc sau ciorbă, însă temperatura acestuia nu trebuie să depășească 40 de grade, pentru a proteja vitaminele.
  • Dimineața, cu o oră înainte de micul dejun, bea o cană cu apă în care ai pus la macerat de cu seară o linguriță de tărățe proaspete. Fiindcă tărățele de grâusunt sățioase, cei care urmează această dietă mânâncă mai puțin, fără să aibă probleme de sănătate.

În urma dietei cu tărâțe de grâu, care trebuie să dureze 30 de zile, îți menții mai mult timp greutate la care ai ajuns în acest interval.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.