Casa Teo Mahmudia

Pentru prima oară am vizitat Delta Dunării petrecând un weekend într-un loc rupt din Rai. Ne-am cazat în localitatea Mahmudia, o localitate aflată pe malul drept al brațului Sfântul Gheorghe al Dunării, la 29 de kilometri de Tulcea.

Am mâncat la un restaurant în care se servesc specialități din pește, cât și mâncăruri tradiționale românești.Este vorba despre Casa Teo Mahmudia.

Mâncarea a fost foarte buna, proaspătă și gustoasă, prețurile puțin piperate însă. Restaurantul este unul foarte curat, ambianța plăcută. Servirea nu s-a ridicat la nivelul pretențiilor localului, în sensul că ospătarul nu a fost prea amabil.

Vă las mai jos calificativele acordate:

Calitatea preparatelor servite: **** (foarte bine)- am mâncat borș de peste, chifteluțe de pește, caras pane, salată de vară și plăcintă cu brânză și stafide. Foarte proaspete , gustoase, foarte bine preparate.

Calitatea servirii: ** (satisfăcător)- cum spuneam , nu s-a ridicat la nivelul pretențiilor localului.

Timpul de așteptare: **** (foarte bine)- deși era aglomerat, am fost serviți destul de rapid

Atmosferă (ambianță): **** (foarte bine)- atmosferă frumoasă, primitoare. Pentru acest tip de restaurant , este foarte elegant.

Accesibilitate: **** (foarte bine)-pe malul Dunării, ușor de ajuns, locuri de parcare gratuite și suficiente, wi-fi, toaletă curată.

Media este de 3.6 stele, o medie foarte bună. Recomand cu încredere.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.