WOW, AȘA CEVA: CARTOFI PRĂJIȚI CU NUTELLA

Ceeee? Cuuuum? Cartofi prăjiți cu Nutella? Ferească Dumnezeu! Dacă și tu gândești așa, s-ar putea să iți schimbi părerea!

Cartofii prăjiți cu Nutella iți vor schimba pentru totdeauna părerea despre combinațiile de gusturi. Geniul culinar al unui bucătar dintr-un restaurant australian a făcut posibil acest lucru. Butter este numele restaurantui din Sydney, Australia, un nume deloc întâmplător.

Se pune întrebarea: este o alegere dulce sau un desert sărat? Răspunsul diferă de la persoană la persoană. Eu nu vă judec 🙂

Cartofii prăjiți sunt apreciați în întreaga lume, cu toții știm să îi pregătim. Fie că ești român, american, francez sau de pe continentul african, nu ai cum să nu îi iubești.

De aceea, restaurantele și fast foodurile au încercat constant să pregătească cartofi prăjiți cât mai gustoși prin asocierea cu arome dintre cele mai diverse. Desigur, nu toate combinațiile prind la public, lucru, de altfel, de așteptat.

Până la această variantă cu Nutella, a existat și cred că încă există McFry Potato Chocolate Sauce, un produs care a stârnit mari controverse. Este vorba de , cu alte cuvinte, cartofi prăjiţi cu ciocolată, produs lansat de Mc Donald‘s în Japonia. Asiaticii o consideră o delicatesă, însă pentru noi europenii, combinația poate părea ciudată. Sosul de ciocolată, asemănător cu toppingul de la înghețată este servit peste o porție uriașa de cartofi prăjiți.

Combinația cu Nutella pe care v-o recomand este și mai interesantă. Pregătiți cartofii prăjiți așa cum vă plac, apoi turnați deasupra Nutella. Este un gust de care poate vă veți îndrăgosti, cine știe!? Poate chiar va deveni gustarea voastră preferată!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.