CREMĂ DE VARZĂ ROȘIE

Dragi bucatarasi trăsniți, crema de varză roșie este o rețetă hrănitoare, sățioasă și ușor de preparat. Puteți vedea mai jos cum am preparat-o eu:
INGREDIENTE:
- o varză roșie mare sau două mai mici
- o ceapă mare
- o țelină mare
- 3 cartofi
- 3 frunze de dafin
- o rămurică de cimbru
- 200 ml de smântână
- verdeață tocată
- sare, piper
- un bol de crutoane integrale

MOD DE PREPARARE:
Curățam varza, ceapa, țelina și cartofii, le spălăm și le tăiem în bucăți mari. Le punem la fiert, mai puțin cartofii, în apă cu sare. După o jumătate de oră adaugăm rămurica de cimbru, frunzele de dafin și cartofii.
Când legumele sunt fierte, se pasează cu mixerul până se obține o cremă. Se asezonează cu sare și piper după gust, apoi se servește în boluri adaugandu-se smântână, verdeața tocata și crutoane de pâine integrală.
Crema de varză roșie este foarte bună și rece.
Să mă anunțați cum v-a ieșit! Poftă buna să aveți!