CREMĂ DE VARZĂ ROȘIE

Dragi bucatarasi trăsniți, crema de varză roșie este o rețetă hrănitoare, sățioasă și ușor de preparat. Puteți vedea mai jos cum am preparat-o eu:

INGREDIENTE:

  • o varză roșie mare sau două mai mici
  • o ceapă mare
  • o țelină mare
  • 3 cartofi
  • 3 frunze de dafin
  • o rămurică de cimbru
  • 200 ml de smântână
  • verdeață tocată
  • sare, piper
  • un bol de crutoane integrale

MOD DE PREPARARE:

Curățam varza, ceapa, țelina și cartofii, le spălăm și le tăiem în bucăți mari. Le punem la fiert, mai puțin cartofii, în apă cu sare. După o jumătate de oră adaugăm rămurica de cimbru, frunzele de dafin și cartofii.

Când legumele sunt fierte, se pasează cu mixerul până se obține o cremă. Se asezonează cu sare și piper după gust, apoi se servește în boluri adaugandu-se smântână, verdeața tocata și crutoane de pâine integrală.

Crema de varză roșie este foarte bună și rece.

Să mă anunțați cum v-a ieșit! Poftă buna să aveți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *