Paste cu sos de roșii și feta

Dragi bucatarasi trasniti, va prezint un fel de mancare rapid si gustos ce poate fi consumat la cina sau pranz, si anume paste cu sos de rosii si feta. Iata modul cum prepar eu aceste paste:

Ingrediente utilizate:

  • 150 gr paste scurte;
  • 150 ml sos de roșii (poate să fie utilizat practic orice tip de sos de roșii din comerț);
  • 50 gr brânză feta (poate să fie de oaie sau de capra);
  • pătrunjel

Modul de preparare:

  1. Se pun pastele la fiert în multă apă (n-am pus sare în apă fiindcă sosul de feta este deja sărat destul). Se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet;
  2. Într-o tigaie se înfierbântă sosul. Se adaugă feta mărunțită. Se amestecă bine;
  3. Se adaugă pastele scurse și 2 linguri de apă de pe ele. Se amestecă pe foc încă 1 minut, până sosul aderă la paste.
  4. Se servesc pastele calde, presărate cu pătrunjel.

Cand vrei sa prepari un fel de mancare gustos si care sa necesite putin timp de preparare, poti incerca aceasta reteta de paste. Nu ai cum sa dai gres!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *