CIORBĂ DE VARZĂ ALBĂ

Dragi bucătărași trăsniți,va propun o reteta mai speciala de ciorba, si anume ciorba de varza alba.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 1 morcov
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ţelină mică
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • un plic delicat
  • 1-2 l suc de roșii
  • ţelină frunze
  • varză mică
  • cimbru
  • mărar
  • borș

MOD DE PREPARARE:

Punem o oală cu apă pe foc, dăm zarzavatul prin răzătoare cu găuri mari, călim 2 minute în linguri de ulei, iar apoi adăugăm în supă împreună cu delicatul.

După 20 de minute se pune varza tăiată fideluță, apoi sucul de roșii și borșul . Când este aproape gata adăugăm condimentele – cimbru, mărar, frunze de țelină tăiate mărunt și lăsăm acoperit până se servește.

Este foarte buna și sănătoasă.

Poftă bună, bucătărași!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *