AVOCADO WEDGES

Dragi bucătărași trăsniți, dacă vă place avocado, trebuie să încercați această rețetă perfectă pentru o gustare, sau pentru un aperitiv atunci când aveți musafiri.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 3 avocado, coapte 
  • 2 ouă 
  • 125 g de făină 
  • 2 cești pesmet 
  • sare
  •  piper

MOD DE PREPARARE:

Încălzim cuptorul la 200 de grade și tăiem avocado în jumate, apoi în trei părți egale. Scoatem din coajă cu ajutorul unei linguri.

Amestecăm pesmetul cu sare și piper , iar fiecare bucățică de avocado o dăm prin făină, apoi prin ou, apoi prin pesmet și punem într-o tavă tapetată cu foaie de copt. Coacem 12-15 minute, întorcându-le o dată la 6 minute.

Servim ca atare sau cu ce sos dorește fiecare.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *