CEAPĂ UMPLUTĂ CU CARNE DE PUI

Dragi bucătărași trăsniți, va recomand o reteta mai speciala, si anume ceapa umpluta cu carne de pui.

Iata reteta:

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • cepe mici
  • carne tocată de pui
  • orez
  • oregano
  • pastă de roșii
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

MOD DE PREPARARE:

Curățăm ceapa, apoi scoatem miezul și punem la opărit coșulețele obținute și tocăm mărunt miezul cepelor.

Spălăm orezul și îl fierbem în 100 ml de apă. Îl scurgem și îl lăsăm să se răcească. Amestecăm carnea cu oregano, ceapă, pătrunjel fin tocat, sare și piper.

Umplem cepele cu amestecul obținut, le punem într-un vas termorezistent, le stropim cu ulei și pastă de roșii diluată și introducem în cuptorul preîncălzit, la foc mediu pentru aproximativ 40 de minute.

Poftă bună, dragi bucătărași!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *