MINI-FRIGĂRUI DE FICĂȚEI DE PASĂRE ÎNVELIȚI ÎN BACON

Dragi bucătărași trăsniți, vă prezint un alt mod de preparare al ficățeilor de pui, cu un aspect estetic, perfec pentru un platou festiv .

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 1 kg de ficăței de pui
  • 150ml de unt
  • 200g bacon feliat subțire
  • 10-12 scobitori
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE :

Spălăm și porționăm ficățeii de pasăre și îi lăsăm la scurs. Încingem bine uleiul, presărăm sare și piper peste ficăței, înfășurăm fiecare ficățel într-o felie de bacon, prindem cu scobitoare și punem la prăjit.

Pe fiecare frigăruie punem câte 4-5 ficăței înveliți și dacă doriți puteți pune și câte o feliuță de roșii.

Aranjăm într-o tavă și dăm la cuptor pentru 10 minute.

Se servesc ori ca aperitive, ori în combinație cu piure de cartofi sau de țelină.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *