FASOLE VERDE GRATINATĂ CU BRÂNZĂ CHEDDAR

Dragi bucătărași trăsniți, va propun o reteta cu fasole verde gratinata cu branza cheddar.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 500g fasole verde
  • 200g brânză Cheddar
  • 6 căței de usturoi
  • ulei
  • sare

MOD DE PREPARARE:

Punem la fiert apă cu sare, iar când clocotește punem tecile de fasole și se fierb 10 minute și le scoatem într-o strecurătoare.

Încingem 4 linguri de ulei și prăjim tecile. Adăugăm usturoiul pisat și turnăm 100 ml de apă sau supă de elgume. Lăsăm la fiert 2 minute, după care punem într-un vad termorezistent.

Presărăm brânză rasă , piper și întroducem la cuptor pentru încă 15 minute.

Este gata, poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *