FUSILI CU SOMON ȘI MAZĂRE

Dragi bucătărași trăsniți, somonul este peștele meu preferat și îl mănânc în toate combinațiile posibile. Vă prezint azi o reteta mai speciala , si anume fusili cu somon și mazăre.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 200g paste
  • 200g mazăre
  • 100g cașcaval
  • 1 file de somon
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE :

Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le limpezim în apă rece și le lăsăm în strecurătoare la scurs. Între timp fierbem mazărea în apă cu sare timp de 10 minute. Somonul îl dăm cu sare și piper și îl facem la grătar câte 15 minute pe fiecare parte. Punem pastele într-o tavă unsă cu unt, adăugăm somonul desfăcut bucățele și mazărea. Presărăm piper și cașcaval ras. Coacem 15 minute în cuptor la foc moderat.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *