Jumări de ouă cu dovlecei

Dragi bucătărași trăsniți, în această dimineață vă prezint o variantă de mic-dejun practic, care poate realizat rapid, pe baza ingredientelor deja existente în frigider.

Ingrediente necesare:

  • 3-4 ouă;
  • 1 dovlecel mic;
  • 1 ceapă medie;
  • câteva fire pătrunjel;
  • 2-3 prize oregano;
  • 2 linguri ulei;
  • sare

Modalitatea de preparare:

  1. Se taie dovlecelul cubulețe. Se toacă ceapa și pătrunjelul mărunt;
  2. Se încinge uleiul și se adaugă toate cele de mai sus. Se presară cu sare și oregano strivit între degete. Se călesc la foc mediu până dovlecelul e făcut (cca 3-4 minute);
  3. Se bat ouăle cu sare și 1 lingură de apă/lapte. Se toarnă peste legumele din tigaie și se amestecă ușor până oul e făcut.
  4. Se servește imediat.

Bucătarul Trăsnit vă dorește o dimineață cu mult spor și o zi cât mai reușită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *