Jumări de ouă cu dovlecei

Dragi bucătărași trăsniți, în această dimineață vă prezint o variantă de mic-dejun practic, care poate realizat rapid, pe baza ingredientelor deja existente în frigider.
Ingrediente necesare:
- 3-4 ouă;
- 1 dovlecel mic;
- 1 ceapă medie;
- câteva fire pătrunjel;
- 2-3 prize oregano;
- 2 linguri ulei;
- sare
Modalitatea de preparare:
- Se taie dovlecelul cubulețe. Se toacă ceapa și pătrunjelul mărunt;
- Se încinge uleiul și se adaugă toate cele de mai sus. Se presară cu sare și oregano strivit între degete. Se călesc la foc mediu până dovlecelul e făcut (cca 3-4 minute);
- Se bat ouăle cu sare și 1 lingură de apă/lapte. Se toarnă peste legumele din tigaie și se amestecă ușor până oul e făcut.
- Se servește imediat.

Bucătarul Trăsnit vă dorește o dimineață cu mult spor și o zi cât mai reușită!