SUPĂ MEXICANĂ

Dragi bucătărași trăsniți, vă prezint o reteta exotica inedita inspirata din bucataria mexicana, si anume supa mexicana.
Supa mexicana, spre deosebire de cele europene, este mai speciala datorita condimentelor, in special a iutelii ardeilor.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 2 conserve mici de porumb
- 1 ardei gras verde
- 2 ardei graşi roşii
- 2 ardei iuţi
- sare
- piper
- 1 legatura ceapă
- 4 ouă
- 2 dovlecei
- 2 morcovi
- 2 roşii
- 2 cartofi
- zeama de la 2 lămâi
- 4 linguri ulei de măsline
- 1 legatura pătrunjel

MOD DE PREPARARE :
Ceapa, ardeii, dovleceii, morcovii şi cartofii se curăţă, se spală şi punem la fiert întregi, în apă cu sare şi 2 linguri de ulei de măsline. După ce au fiert,le scoatem într-o sită. Ceapa se aruncă, iar celelalte legume se pasează cu blenderul.
Amestecăm piureul de legume cu zeama în care au fiert şi lăsăm să mai fiarbă câteva minute. Adaugăm boabele de porumb şi potrivim la gust cu sare şi piper.
Din ouă preparăm o omletă, care, după ce s-a răcit, se rulează, se taie fâşii şi se adaugă în supă. Se serveşte ornată cu verdeaţă şi cu rondele de ardei iute.
Poftă bună!