PATEU DE TON DE CASĂ

Dragi bucătărași trăsniți, pateul de ton de casă cu cremă de brânză are un număr mic de calorii și este foarte bun servit pe pâine prăjită. Iată cea mai bună rețetă de pateu de casă.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 1 conservă ton în suc propriu
  •  150 g cremă de brânză degresată
  •  2 linguri de pătrunjel tocat
  •  1 lingură ulei de măsline
  •  un praf de piper
  •  un praf de sare

MOD DE PREPARARE:

Scurgem tonul de lichidul pe care îl are și punem într-un blender. Adăugăm pătrunjelul și crema de brânză, pasăm și condimentăm cu piper și sare după gust. Eventual putem adăuga ulei de măsline.

Pateul poate să fie servit imediat, nu trebuie neapărat ținut la rece înainte de prima servire.

Eu servesc acest pateu la micul dejun împreună cu roșii.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *