CHIFTELUȚE DE PEȘTE

Dragi bucătărași trăsniți, chifteluțele sunt o delicatesă și toată lumea le iubește, așa că vin cu o rețetă nouă de chifteluțe făcute din pește care sunt și mai gustoase.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 2 bucăți de file de șalău
  • 1 ou
  • 2-3 fire de pătrunjel
  • 1 felie de pâine
  • lapte
  • 1 lingură cu pesmet
  • 1 ceapă mica, tocată
  • faină albă
  • sare, piper
  • ulei de bambus pentru prajit

MOD DE PREPARARE:

Începem prin a fierbe bine peștele. După ce s-a fiert îl pisăm cu o furculiță.

Într-un castron punem oul, miezul de pâine dat prin lapte, pătrunjelul tocat, cubulețele de ceapă, pesmetul sarea și piperul după gust. Amestecăm toate ingredientele, adăugăm peștele și amestecăm din nou.

Formăm biluțe, dăm prin făină și punem la prăjit în baie de ulei.

Aceste chifteluțe merg foarte bine cu orez și sos de soia, dar le puteți pune și pe aperitiv alături de alte bunătăți.

Spor la gătit!

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *