REȚETĂ DE SALATĂ DE CRUDITĂȚI PENTRU SĂRBĂTORI

Dragi bucătărași trăsniți, pe o masă festivă, alături de toate bunătățile gătite, să fie formula completă avem nevoie și de o salată de crudități. Iată cea mai delicioasă salată, ce merge în combinație cu toate fripturile- de porc, pui, curcan, miel.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 4 morcovi 
  • o țelină mare
  • 5 mere 
  • două ouă 
  • 300 g ulei 
  • lamaie 
  • muștar 
  • piper 
  • sare

MOD DE PREPARARE :

Tăiem merele julien, iar morcovii și țelina începem să dăm prin răzătoare.

Din ulei, gălbenușuri, muștar, zeama de lămâie, piper, sare, preparăm cea mai cremoasă și gustoasă maioneză pe care o amestecăm cu legumele și merele.

Puteți să serviți salata de crudități simplă pe pâine prăjită sau în combinație cu ce friptură alegeți.

Este foarte simplu de făcut și foarte gustoasă, dulce-acrișoară și vă îndemn să încercați și voi.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *