FULGI DE OVĂZ CU UNT DE ARAHIDE

Dragi bucătărași trăsniți, micul dejun este foarte important și trebuie să fie sănătos și nutritiv. Vă prezint unul dintre cele mai bune rețete cu fulgi de ovăz și unt de arahide.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 2 căni de apă
  • Un vârf de linguriță de sare
  • O ceașcă de ovăz
  • 2 linguri de unt de arahide
  • 2 lingurițe de miere
  • 2 lingurițe de semințe de in măcinate
  • O jumătate de linguriță de praf de scorțișoară
  • Bucățele de măr- opțional

MOD DE PREPARARE:

Punem într-o oală apă cu sare la fiert. Turnăm ovăzul și lăsăm la fiert 5 minute, timp în care amestecăm continuu. Amestecăm apoi ovăzul cu unt de arahide, miere, semințe de in, bucățele de măr și scorțișoară. Servim imediat sau lăsăm la frigider și servim dimineața.

O să iasă ca un fel de budincă foarte gustoasă și sănătoasă.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *