SALATĂ CU CĂPȘUNI, SPANAC ȘI PIEPT DE PUI LA GRĂTAR

Dragi bucătărași trăsniți, va prezint o reteta sanatoasa de vara cu gust dulce-acrisor, ideala pentru iubitorii de combinatii de fructe si legume, si anume salata cu capsuni, spanac si piept de pui.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 2 căni de căpșuni tăiate în patru
  • 2 linguri de oțet balsamic
  • ¼ de linguriță de sare
  • ½ de linguriță de piper măcinat
  • 3 linguri de ulei de măsline extravirgin
  • 1 lingură de ketchup
  • 1 lingură de gem de căpșune
  • 450 g de piept de pui
  • 150 g de baby spanac
  • ½ de cană de fulgi de migdale prăjite
  • ½ de cană de brânză feta, sfărâmată
  • ½ de cană frunze proaspete de busuioc

MOD DE PREPARARE :

Pentru început pregătim grătarul pe care punem la făcut puiul presărat cu sare, piper și sos BBQ. După ce este gata pe ambele părți, îl lăsăm la răcit timp de 5 minute, iar după tăiem în bucățele.

Mixăm cu blenderul o cană de căpșune cu oțet balsamic, sare, piper și încorporăm și uleiul puțin câte puțin. În jumătate din compoziție punem ketchup și gem de căpșune, mixăm cu blenderul de câteva ori până când obținem un sos BBQ.

Adăugăm spanacul, feta, migdalele, busuiocul și restul de căpșune cu oțet baslamic rămase și amestecăm ușor.

Într-un bol amestecăm toate ingredietele prepararet până acum și aceasta este salata.

Foarte gustoasă !

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *