Dragi bucătărași trăsniți, vin în ajutorul vostru și vă prezint o rețetă de curcan cu fasole roșie specială pentru cină, deoarece carnea de curcan este o carne cu puține grăsimi și calorii, iar fasolea are foarte multe fibre.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 200 grame piept de curcan
  • 200 grame fasole rosie
  • Un ardei rosu
  • Ceapa
  • Ulei de masline
  • Sare
  • Piper

MOD DE PREPARARE :

Pentru început tăiem pieptul de curcan în cubulețe și punem într-un vas.

Tăiem ardeiul în fâșii lungi și curățăm de semințe. Tăiem ceapa foarte mărunt și o călim în tigaie cu puțin ulei de măsline, ulterior punem și fâșiile de ardei cu pieptul de curcan. Amestecăm din când în când și adăugăm apă astfel încât să cuprindă carnea pentru a nu se întări.

Când suntem aproape la final adăugăm fasolea boabe( mai simplu e să folosim la cutie, prefiartă), mai lăsăm aproximativ 10 minute și condimentăm cu piper, sare, după gust.

Foarte simplu, gustos și sănătos.

Poftă bună, dragi bucătărași!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *