QUICHE CU SPANAC

Dragi bucătărași trăsniți, va prezint o reteta de tarta cu spanac, si anume quiche cu spanac. Se poate consuma ca aperitiv sau desert, rece sau calda.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 1 pungă de 340 g de spanac
  • ½ de cană de ardei roșii tocați
  • 1 cană tulpină de conopidă tocată
  • ½ de cană de ceapă tocată
  • sare
  • piper
  • 3 ouă mari
  • 2 albușuri
  • ½ de cană de lapte degresat
  • 1-2 linguri de parmezan ras

MOD DE PREPARARE :

Preîncălzim cuptorul la 190 °C.

Într-o tigaie gătim conopida, ardeii roșiile și ceapa timp de aproximativ 8 minute sau până când se înmoaie ingredientele.

Adăugăm spanacul, acoperim și mai gătim timp de aproximativ 2 minute.

Într-un alt castron, amestecăm ușor ouăle, albușurile cu laptele, piperul, sarea și parmezanul. Tapetăm o tavă rotundă cu hârtie de copt și turnăm compoziția în ea. Tava o dăm la cuptor pentru aproximativ 25-30 de minute. Preparatul se consumă cald sau rece, după cum preferă fiecare.

Poftă bună, dragi bucătărași!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *