SPARANGHEL CU PROSCIUTTO ȘI OU

Dragi bucătărași trăsniți, sparanghelul este considerat una dintre cele mai valoroase legume din punct de vedere nutritional. Pe langa minerale si vitamine, are si un continut redus de calorii.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 450 g de sparanghel proaspăt
  • 4 bucăți proscuitto
  • sare și piper
  • 4 ouă

Aceste ingrediente sunt necesare pentru 4 porții.

MOD DE PREPARARE :

Pentru început preîncălzim cuptorul la 200 °C. Curățăm și condimentăm sparanghelul cu piper și sare.

Împărțim sparanghelul în patru porții și înfășurăm fiecare porție cu câte o bucată de prosciutto.

Așezăm mănunchiurile de sparanghel pe o tavă pe care o tapetăm cu foaie de copt și coacem la cuptor timp de 20 de minute. Cu 5 minute înainte de a scoate sparanghelul de la cuptor, prăjim sau poșăm 4 ouă ochiuri.

Simplu și foarte gustos și sănătos.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *