FURSECURI CU UNT

Dragi bucătărași trăsniți, suntem tentați să cumpărăm fursecuri gata făcute din diferite centre comerciale. V-ați gândit cât de bune sunt cele făcute în casă și cât de ușor sunt de făcut ? Iată rețeta perfectă de fursecuri cu unt.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 230-250 g făină
- un praf de sare
- 200 g unt gras -82% grăsime
- 60 g zahăr pudră
- 2 galbenușuri
- 1 plic zahăr vanilat
- Decor
- 50 g ciocolată amăruie
- bombonele
- fulgi de cocos

MOD DE PREPARARE :
Lăsăm peste noapte untul la temperatura camerei să se înmoaie.
Frecăm zahărul cu untul moale până când se formează o compoziție cremoasă și adăugăm zahărul vanilat, sarea, gălbenușurile și amestecăm foarte bine din nou. Punem făina treptat pentru a păstra cremozitatea compoziției. Compoziția nu trebuie să fie moale, ci mai tare, dar nu foarte pentru a-și păstra forma în momentul în care o punem în tavă cu ajutorul poche-ului (pungă de bucătărie pentru forme).
Pe o tavă așezăm hârtie de copt și formăm fursecurile de aproximativ 4-5 cm sau sub formă de floricele și le băgăm la cuptor la 180 de grade până se rumenesc puțin. Depinde de fiecare cuptor, dar fursecurile trebuiesc lăsate între 20-25 de minute.
Le putem decora cu ciocolată topită la unul din capete sau bombonele, fulgi de cocos, nucă.
Sunt absolut delicioase, perfecte pentru servirea musafirilor. Se combină perfect și cu cafeaua de dimineață.
Spor la gătit, dragi bucătărași!