OMLETĂ CU DOVLECEI LA CUPTOR

Dragi bucătărași trăsniți, știm cu toții cât de importantă este prima masă a zilei, așa că vă recomand un mic dejun gustos, sănătos și satios.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 1 dovlecel potrivit de mare
  • 7 ouă
  • 300 g cașcaval
  • 1 vârf de cuțit de oregano
  • 1 vârf de cuțit de rozmarin
  • 1 linguriță sare
  • 2 roșii
  • 1 lingură bulion de gogoșari sau un gogoșar
  • 2 căței de usturoi.

MOD DE PREPARARE :

Punem toate ouăle într-un bol și adăugăm oregano, sare, rozmarin și amestecăm foarte bine totul. Dăm cașcavalul prin răzătoare, la fel și dovleacul cu roșia, punem o lingură de bulion de gogoșari, adăugăm totul în bolul cu ouăle și amestecăm.

Tapetăm o tavă mai adâncă dreptunghiulară sau rotundă cu hârtie de copt și adăugăm toată compoziția.

Punem la cuptor pentru 30 de minute, până când se rumenește.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *