CORNULEȚE DE POST FRAGEDE

Dragi bucătărași trăsniți, mult a fost, puțin a mai ramas din post. Vin cu o sugestie pentru o reteta de post, si anume cornulete fragede de post.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 250 g margarină
  • 300 g făină
  • un praf de sare
  • un zahăr vanilat
  • 50 ml apa minerala
  • rahat taiat bucățele potrivit de mari

MOD DE PREPARARE :

Punem într-un castron făina, se face o gaură la mijloc și punem margarina la temperatura camerei, zahărul vanilat și praful de sare. Adăugăm apa minerală și amestecăm bine până când obținem o cocă bună să fie modelată și o punem la frigider 10 minute.

Tăiem rahatul cubulețe, scoatem coca de la frigider, o întindem pe masă cu sucitorul, o tăiem sub formă de multe pătrate, punem la mijloc câte un cubuleț de rahat și rulăm.

Punem cornulețele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, dăm la cuptor pentru 30-35 de minute, lăsăm până se rumenesc și asta este totul.

Ușor și foarte gustos.

Spor la gătit, dragi credincioși !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *