CAKE POPS DE CRĂCIUN

Dragi bucătărași trăsniți, dacă doriți să vă impresionați musafirii cu un desert deosebit de Crăciun, vă invit să preparați următoarea rețetă: cake pops de Crăciun. Vă asigur că cei mici vor fi foarte încântați.

INGREDIENTE UTILIZATE:

Pentru compoziție:

  • 1 pandișpan
  •  1 cutie cremă de brânză
  •  1 linguriță esență de vanilie
  •  bețe pentru frigărui

Pentru decor:

  •  ciocolată albă/neagră
  •  decorațiuni din zahăr de diverse culori (aurii, verzi, albastre, roșii)

MOD DE PREPARARE:

Sfărmițăm pandișpanul foarte bine și îl amestecăm cu esență de vanilie și cremă de brânză până devine ușor de manevrat. Formăm biluțe cu ajutorul mâinilor. Dacă compoziția este prea umedă, adăugăm pandișpan, iar dacă este prea uscată adăugăm cremă de brânză. Formele pot să fie diverse – glob, brăduț, steluțe, tot ce doriți. Aceste figurine le înfingem pe bățul de frigărui .

Dăm pops-urile prin ciocolată topită neagră sau albă sau ciocolată albă cu colorant alimentar. Fiecare le face după preferințe.

Sărbători fericite !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *