Dragi bucătărași trăsniți, nu ați încercat până acum gulașul? Este momentul să il încercați pentru că este foarte gustos. Este o mâncare ungurească, reprezentând un sos cu diferite legume și carne.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 1 kg cuburi carne de vită
  •  2 cepe
  •  1 ardei gras roșu
  •  1 roșie din bulion
  •  boia dulce
  •  6 cartofi
  •  2 linguri ulei
  •  sare
  •  piper

MOD DE PREPARARE :

Într-un ceaun mare încingem uleiul și călim ceapa cu roșia și ardeiul. După ce ceapa devine translucidă adăugăm și carnea . Lăsăm carnea la rumenit și se adaugă boia , apă până se depășește carnea. Acoperim cu un capac și lăsăm pe foc aproximativ 2 ore. Adăugăm cartofii tăiați cuburi și mai punem boia și apă .

Presărăm sare și piper și fierbem până când cartofii sunt făcuți .

Poftă bună !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *