PASTE CHINEZEȘTI CU PUI ȘI LEGUME

Dragi bucătărași trăsniți, vă prezint o rețetă rapidă și delicioasă de paste chinezești cu pui și legume. Mie îmi place foarte mult. O pregătesc frecvent in zilele de week-end.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 100 gr-Paste chinezești
  • 50 ml- ulei de masline
  • 300 gr-piept de pui
  • 1 buc -ceapă mărime medie
  • 1buc-morcov
  • 1buc-ardei capia
  • Bulion
  • Apă
  • Sare
  • Piper
  • Frunză de dafin

MOD DE PREPARARE :

Fierbem 3 minute pastele în apă clocotită și apoi le scurgem.

Sosul se prepară foarte simplu- călim în puțin ulei încins morcovul, ceapa, ardeiul capia și adăugăm după și puiul. Lăsăm pe foc până când este gata puiul și adăugăm bulionul împreună cu 200 ml de apă. Lăsăm în continuare pe foc până când totul este incorporat bine. Punem sosul este paste și este gata de savurat.

Rapid și gustos.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *