PULPE DE PUI CU CEAPĂ, LAPTE ȘI CARTOFI

Dragi bucătărași trăsniți, carnea de pui este un fel de carne care se gătește rapid și poate fi asociată cu cartofi. Dacă mai adăugam ceapă și lapte vă asigur că va fi o mâncare delicioasă.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 2 bucăți pulpe de pui cu spate
  • 2 bucăți ceapă
  • 200 ml lapte
  • 3 linguri ulei
  • 15 bucăți cartofi mici
  • după gust sare si piper
  • 1/2 legatură patrunjel

MOD DE PREPARARE :

Curățăm cartofii și îi punem într-un bol cu apă, ceapa o dăm prin răzătoare și o călim în ulei încins timp de un minut. Punem carnea și amestecăm . Tigaia o acoperim cu un capac și o lăsăm așa aproximativ 5 minute . Într-un vas yena punem cartofii, carnea cu sosul din tigaie, laptele, sarea, piperul și băgăm la cuptor la 180 de grade 30 de minute.

Puteți să serviți în ce combinație doriți, dar mie îmi place foarte mult cu salată de varză.

Poftă bună, dragi bucătărași!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *