OUĂ TEXANE

Dragi bucătărași trăsniți, din categoria,,tips and tricks,, face parte rețeta de ouă texane, la care puteți folosi pâinea care nu mai este atât de proaspătă și nu vreți să o aruncați.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 1 felie pâine
  • 1 ou
  • unt
  • ulei de măsline
  • șuncă afumată
  • 1 roșie
  • parmezan
  • pătrunjel tocat
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE :

Decupăm mijlocul unei felii de pâine și nu îl aurncăm. Încingem tigaia cu o lingură de ulei de măslin, unt și prăjim felia de pâine împreună cu mijlocul ei. Când s-a rumenit bine pe o parte, întoarcem felia de pâine și în mijloc spargem un ou pe care îl asezonăm cu sare și piper și îl lăsăm până se face. Oul trebuie lăsat moale pentru a curge gălbenușul. Mijlocul feliei de pâine pe care l-am prăjit îl asezonâm cu ce avem prin casă- șuncă, roșii, avocado.

Alături de toate acestea putem pune și un sos salsa făcut din maioneză și ketchup amestecat.

Este delicios și o idee foarte bună de mic dejun dar și de folosire a pâinii.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *