BUDINCĂ DE PASTE

Dragi bucătărași trăsniți, o variantă foarte rapidă și foarte gustoasă de mâncare este această budincă de paste. Deși sună ciudat este extrem de ușor de făcut și puteți chiar să amestecați toate resturile de paste pe care le aveți, nu trebuie să fie neapărat paste de același fel. Vă invit să încercați cea mai simplă și gustoasă rețetă.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • Paste – fusili sau spaghetti
  • Telemea rasă
  • ouă
  • Parmezan ras
  • Nucșoara
  • usturoi
  • sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE :

Punem la fiert toate pastele, radem brânza și parmezanul.

Într-un castron batem ouăle. După ce s -au fiert pastele, le scurgem și le punem într-un vas yena. Peste paste adăugăm ouăle bătute, brânza, parmezanul, sare, piper, doi căței de usturoi, nucșoară. Amestecăm totul și băgăm la cuptor pentru aproximativ 35 de minute la 180 de grade.

Poftă bună, dragi bucătărași!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *