CASTRAVEȚI CU CREMĂ DE BRÂNZĂ

Dragi bucătărași trăsniți, dacă vreți să faceți un aperitiv pentru musafiri colorat, vă prezint ceva ce o să aibă un efect foarte frumos lângă celelalte preparate. Rețeta de castraveți cu cremă de brânză trebuie să facă parte neapărat din farfuria de aperitive.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 850 g brânză din iaurt
  • 170 g smântână fină cu 20% grăsime
  • 1/2 legatură mărar
  • frunzele de la 4 cepe verzi
  • puțina sare
  • 3 castraveți mari

MOD DE PREPARARE :

Punem smântâna cu brânza din iaurt într-un bol și amestecăm cu ajutorul unui mixer vertical. Spălăm și tăiem mărunt ceapa și mărarul. Punem toate verdețurile peste amestecul făcut anterior , asezonăm cu sare și amestecăm .

Castraveții îi tăiem felii de 0,5 grosime și cu ajutorul unui poș pentru ornat punem crema de brânză peste fiecare felie de castravete .

Poftă bună, dragi bucătărași!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *