SOS GORGONZOLA

Dragi bucătărași trăsniți, brânza gorgonzola este o brânză produsă din lapte de capră, vacă sau din amestecul lor. Are o textură untoasă și este goarte gustoasă. Sosul gorgonzola este și mai gustos și poate fi servit cu carne de vită, pui, curcan. Este delicios.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • unt
  • brânză gorgonzola
  • smântână
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE :

Începem prin a pune untul la topit într-o tigaie înaltă sau cratiță la foc mic. Tăiem brânza gorgonzola în cubulețe și le adăugăm peste untul topit. După ce gorgonzola s-a topit, adăugăm smântâna treptat și amestecăm. Condimentăm cu sare și piper și este gata de servit cu carnea de vită.

Se combină perfect cu fripturile.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *