BORȘ DE CARTOFI

Dragi bucătărași trăsniți, borșul clasic de cartofi de la bunica de acasă, ne a marcat copilăria tuturor într-un mod plăcut și o prepar de ficare dată când vreau să îmi aduc aminte de perioada copilăriei și de bunici, adică destul de des. Vă prezint și vouă rețeta de la bunica mea direct de la ea de la țară.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 6 cartofi
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcina de pătrunjel
  • 2 roșii oparite si decojite
  • Pătrunjel verde
  • Bors
  • Ulei
  • piper
  • cimbru

MOD DE PREPARARE :

Curățăm și tăiem legumele , apoi le punem într-o oală cu apă la fiert împreună -ceapa, ardeii, rădăcina de pătrunjel, morcovul, iar după ce au început să se înmoaie adăugăm și cartofii cu roșiile. Adăugăm cam 500 de ml de borș, dar după ce s-au fiert legumele. Mai lăsăm sa mai dea în clocot o dată, adăugăm condimentele și este gata.

Poftă bună, dragi bucătărași!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *