OMLETĂ CU SPANAC

Dragi bucătărași trăsniți, micul dejun este cea mai importantă masă a zilei.V-am pregătit o rețetă gustoasă de omletă combinată cu spanac. Această rețetă vă dă energie pentru o mare parte a zilei.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 2 linguri făină
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri smântână
  • 2 ouă
  • sare si piper
  • 1 / 4 ceașcă brânză cheddar sau parmezan ras
  • 120 g spanac proaspăt, spălat, uscat și tocat fin
  • 1 praf cimbru
  • ulei de măsline

MOD DE PREPARARE :

Amestecăm făina cu laptele până când obținem o compoziție omogenă și adăugăm smântână, cimbru, ouăle, piper și sare după gust. Amestecăm bine, adăugăm brânza rasă și spanacul, punem toată compoziția într-o tigaie cu ulei de măsline sau unt. Lăsăm să se facă și este gata de savurat.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *