POPCORN CU CARAMEL

Dragi bucătărași trăsniți, popcornul este o gustare delicioasă, atât pentru cei mici cât și pentru noi adulții. Pentru astăzi vreau să vă prezint o rețetă de popcorn cu caramel, o combinație foarte bună de dulce și sărat.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 50 g porumb pentru popcorn
  • un praf de sare
  • 1 lingură zahăr
  • 10 g unt
  • 2 linguri ulei

MOD DE PREPARARE :

Într-o tigaie sau un ceaun cu fundul gros punem porumbul, sarea și acoperim . Lăsăm pe foc până când toate boabele s-au transformat în popcorn. Dăm floricelele de pe foc și într-o altă cratiță punem la topit untul cu zahărul și uleiul, iar când începe să se caramelizeze adăugăm floricelele în tigaie și amestecăm până când toate floricelele sunt îmbrăcate în caramel .

Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.