7 PONTURI UTILE PENTRU BUCĂTARII INCEPĂTORI

Dragi bucătărași trăsniți, eu știu că printre noi sunt și începători în ale bucătăriei, de aceea vreau să vă prezint câteva ponturi in bucătărie, care vă vor determina să gătiți cât mai des.

  1. Nimeni nu face regulile în bucătăria ta. Controlul total asupra preparatelor și gătitului îl ai doar tu și trebuie să aveți grijă la ce puneți în farfurie.

2. Gătitul poate să nu dureze atât de mult timp deoarece sunt foate multe rețete super rapid de făcut , salate, prăjituri, aperitive și un pont foarte bun este că orice este tăiat mai mărunt intră mai bine în mâncare.

3. Nu este neapărat să investim în tehnologie, deoarece aproape tot se face manual, prin asta economisim o anumită sumă de bani.

4. Supele sunt cel mia ușor de gătit deoarece punem doar niște legume la fiert și asezonăm cu sare și piper dipă gust.

5. Trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut în bucătărie pentru a economisi timp și pentru a termina mai rapid preparatele.

6. Dacă rețeta este cu un anumit ingredient pe care noi nu îl avem în cadă,putem să îl înlocuim sau să facem rețeta fără acel ingredient.

7, Transformă gătitul într-o petrecere și voie bună gătind pe muzică, cu un pahar de vin, eventual alături de o persoană dragă.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.