8 SFATURI ÎN BUCĂTĂRIE

Dragi bucătărași trăsniți, cu siguranță în casa noastră, noi suntem cei mai buni bucătari, dar pentru o organizare mult mai bună, o mâncare mult mai aspectuoasă, gustoasă și mai rapid de făcut v-am pregătit 8 sfaturi .

1.Cel mai bine fierbem legumele în apă cu sare clocotită, dar fără să acoperim cu capac pentru a-și menține culoarea.

2. Un sfat din bătrâni este de a pune o lingură de lemn deasupra oalei în timp ce mâncarea fierbe. Astfel spuma formată nu o să dea afară din oală.

3.În cuptorul cu microunde unde vrem să încălzim pizza sau ceva ce conține aluat, punem un pahar cu apă și se va menține aluatul fraged.

4. Înainte de a coace ardeii în cuptor, îi ungem cu ulei . Uleiul ajută la exfolierea și formarea de bule la suprafață. După coacere punem o folie de prospețime pentru câteva minute și imediat o să se curețe pelicula.

5.Ghimbirul cu miere și lămâie este foarte bun pentru organismul nostru. Tratează infecții, dureri musculare și o mulțime de alte afecțiuni.

6. Pentru un rezultat foarte bun al congelării fructelor, trebuie alese fructe proaspete, coapte, dar să nu fie foarte moi deoarece atunci când o să se decongeleze se vor strivi și o parte din sucul lor o să se piardă.

7. Verdețurile se pot păstra la borcan cu sare. Așezăm straturi de verdeață, după de sare, dar ultimul trebuie să fie de sare. După câteva zile cu siguranță o să se lase și mai puteți completa cu straturi, dar de fiecare dată ultimul trebuie să fie sarea.

8. Specialiștii ne recomandă să nu mai punem alcool în stare pură(vin, coniac,bere) peste carne, ci să tragem înainte alcoolul cu condimente pentru a se evapora alcoolul din băutură, dar și pentru mai multe arome de la condimente.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.