BRIOȘE CU CHEDDAR ȘI SPANAC

Dragi bucătărași trăsniți, brioșele pot fi un aperitiv foarte gustos ș aspectuos, deoarece acestea pot fi, fie sărate, fie dulci. Pentru astăzi, vă propun o rețetă de brioșe cu brânză cheddar și spanac, o combinație foarte reușită.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 1 1/2 cană făină
- 2 lingurițe praf de copt
- sare
- 6 lingurițe unt topit
- 1 ou
- 1 cană lapte
- 100 g spanac
- 150 g cheddar

MOD DE PREPARARE :
Pentru început opărim puțin spanacul dacă este proaspăt. Scurgem apa și tocăm mărunt.
Toate ingredientele uscate le punem într-un bol, ti=opim untul pe care îl adăugăm trepatat peste ingredientele usctae, după care punem laptele, spanacul , oul, brânza cheddar și amestecâm până când se îmbină toate ingredientele. Punem și puțină sare.
Ungem formele de brioșe cu unt și punem în fiecare formă câte o linguriță de compoziție.
Punem la cuptor la 175 grade pentru aproximativ 35 de minute și lăsăm până când brioșele au crescut și s-au rumenit.
Poftă bună, dragi bucătărași!