BRIOȘE CU CHEDDAR ȘI SPANAC

Dragi bucătărași trăsniți, brioșele pot fi un aperitiv foarte gustos ș aspectuos, deoarece acestea pot fi, fie sărate, fie dulci. Pentru astăzi, vă propun o rețetă de brioșe cu brânză cheddar și spanac, o combinație foarte reușită.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 1 1/2 cană făină
  • 2 lingurițe praf de copt
  • sare
  • 6 lingurițe unt topit
  • 1 ou
  • 1 cană lapte
  • 100 g spanac
  • 150 g cheddar

MOD DE PREPARARE :

Pentru început opărim puțin spanacul dacă este proaspăt. Scurgem apa și tocăm mărunt.

Toate ingredientele uscate le punem într-un bol, ti=opim untul pe care îl adăugăm trepatat peste ingredientele usctae, după care punem laptele, spanacul , oul, brânza cheddar și amestecâm până când se îmbină toate ingredientele. Punem și puțină sare.

Ungem formele de brioșe cu unt și punem în fiecare formă câte o linguriță de compoziție.

Punem la cuptor la 175 grade pentru aproximativ 35 de minute și lăsăm până când brioșele au crescut și s-au rumenit.

Poftă bună, dragi bucătărași!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.