SALATĂ CU FASOLE ȘI CUSCUS

Dragi bucătărași trăsniți, iată o salată sănătoasă și ușoară pentru cei care țin post sau sunt adepții dietei vegetariene: salată cu fasole și cuscus.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 1 cana cuscus
  • 1 1/4 cesti supa de pui
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 1 lingurita otet
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 8 fire ceapa verde, tocate
  • 1 ardei rosu, tocat
  • 1/4 ceasca coriandru proaspat, tocat
  • 1 cana porumb
  • 420g conserva fasole boabe
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE :

Într-o cratiță punem supa de pui și când a început să fiarbă adăugăm și cuscusul. Luăm de pe foc vasul, acoperim cu capac și lăsăm așa timp de 5 minute.

Amestecăm într-un castron sucul de lămâie, uleiul de măsline, chimenul, oțetul, coriandru, fasolea, ardeiul roșu, ceapa verde.

Cuscusul îl amestecă cu o lingură pentru a nu se lipi de vas, îl condimentăm cu sare și piper și îl punem peste legume.

Amestecăm și servim.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.