PIEPT DE PUI CU SOS VERDE SALSA

Dragi bucătărași trăsniți, cu un banal piept de pui putem face o mulțime de preparate extrem de gustoase. Vă prezint o rețetă simplă dar deosebită de piept de pui cu sos salsa verde și brânză.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 4 bucăți piept de pui
  • 1 linguriță praf de usturoi
  • 1/2 linguriță chimion
  • sare
  • piper
  • 2 lingurițe ulei de măsline
  • 2 căței de usturoi
  • 1 borcan sos salsa verde
  • 100 g cremă de brânză
  • 1/2 cană supă de pui
  • pătrunjel proaspăt
  • lămâie

MOD DE PREPARARE :

Dam bucățile de pui cu sare, piper, praf de usturoi, chimion. Gătim bucățile de pui în tigaie în ulei, în jur de 8 minute până când s-au rumenit pe ambele părți.

Călim usturoiul în altă tigaie, adăugăm sosul salsa, supa de pui, crema de brânză și amestecăm . Punem li bucățile de pui și mai lăsăm la fiert încă aproximativ 6 minute până se îngroașă puțin sosul.

Adăugăm pătrunjel tocat, zeamă de lămâie și servim.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *