Trucuri iscusite, Rețete reușite ????‍???? (1)

Dragi prieteni, începem astăzi o serie de articole legate de trucuri iscusite pe care să le folosiți în bucătărie pentru a obține rețete de mare reușită. Le puteți folosi cu încredere , sunt probate și paraprobate :))

1. Tarhonul este ingredientul principal pentru înlocuirea sării. Acesta este foarte bun la condimentarea ciorbelor cu carne de porc, în prepararea cărnii de oaie sau la fripturile cu sos de roșii. De asemenea, știți foarte bine că sarea crește tensiunea!!!

2. Zahărul caramel rămâne lichid dacă atunci când este pe foc se toarnă suc de lămâie fierbinte

3. Cotletele de porc nu se mai usucă la prăjit dacă înainte de a le condimenta se pun 10-20 de minute în apă cu oțet

4. Când fierbeți varză sau conopidă puneți și o bucată de pâine într-un săculeț de tifon și mirosul acestora nu se va mai răspândi în întreagă casă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *