Recomandare de mic dejun: omletă la cuptor

Indiferent că se dorește un mic dejun care să furnizeze energia necesară unei zile de muncă sau înaintea antrenamentului sportiv, fie că se dorește o masă care să asigure o senzație de sațietate pentru o perioadă mai îndelungată, această rețetă de omletă este recomandată.

Ingrediente necesare:

  • 2 ouă;
  • 50 grame de mozzarella;
  • 30 grame de mușchi crud-uscat;
  • 1/2 de ardei gras;
  • pătrunjel;
  • unt necesar pentru ungerea formei.

Valorile nutritionale sunt următoarele: 431 Kcal, 28 grame de grasimi, 8.1 grame de carbohidrati, 33.4 grame de proteine.

Modalitatea de preparare:

Cuptorul trebuie încins la 200 de grade. În acest timp se unge forma care va fi utilizată cu un cubuleț de unt. Mozzarella este ruptă în bucățele și este așezată în formă. Sunt tăiate mușchiulețul, ardeiul și patrunjelul în bucațele de dimensiuni în funcție de preferință și sunt adăugate și acestea în vas. Ouălele pentru omleta sunt bătute într-un bol si turnate peste celelalte ingrediente. Forma este pusă la cuptor timp de 15 minute.

Un mic dejun delicios, practic și sățios care-ți asigură o bună parte din energia necesară unei zile pline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *