Rulouri cu castraveți murați

Dragi bucatarasi trasniti, vă prezint o noua modalitate de utilizare a castravetilor murati, mai ales a celor care raman neconsumati si mai sunt inca buni: rulouri cu castraveti murati.

Gasiti mai jos modul de preparare:

Ingrediente utilizate:

  • 10 felii subțiri de șuncă de Praga;
  • 10 castraveciori murați;
  • 250 g de brânză de vaci proaspătă;
  • 30 g de unt;
  • un praf de nucșoară;
  • sare, piper alb.

Modalitatea de preparare:

  1. Castraveciorii murați se sterg bine cu un prosop de bucătărie, ca să fie uscați;
  2. Brânza de vaci se mixează cu unt, nucșoară, sare și piper alb, până se obține o cremă albă;
  3. Se întinde câte o felie de șuncă de Praga, se unge cu cremă de brânză, se pune un castravecior murat și se rulează strâns;
  4. Când toate rulourile sunt gata, se dau la frigider pentru 4-5 ore, apoi se feliază, se pun pe un platou și se servesc pe post de aperitiv.

Ce spuneti de aceasta reteta? Astept comentariile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *