CARTOFI LA CUPTOR CU BACON ȘI CAȘCAVAL

Dragi bucătărași trăsniți, era și timpul să vă prezint o rețetă mai simplă, fără prea multe ingrediente , gustoasă și foarte ușor de gătit.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • cartofi
  • unt
  • sare
  • piper
  • bacon
  • cașcaval
  • pătrunjel

MOD DE PREPARARE :

Curățăm cartofii, înfingem un băț de frigăruie de-a lungul cartofului și îl crestăm deasupra bățului, astfel încât rondelele să rămână unite. Scoatem frigăruia din cartof și îl dăm cu sare și piper.Între rondele punem feliuțe de unt, bacon și cașcaval. Lăsăm totul pentru 50-60 minute la 180 de grade. Scoatem cartofii din cuptor și punem deasupra pătrunjel. Sunt tare gustoși.

Am inserat mai sus pasii pentru prepararea cartofului în fotografie.

Sunt sigură că v-am inspirat.

Poftă bună și aștept părerile voastre în comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *