PIPOTE CU SOS DE MORCOVI

Dragi bucătărași trăsniți, v-ați gândit vreodată la această combinație dintre pipote și sos de morcovi? Vă zic sigur că o să vă placa foarte mult, chiar dacă nu sunteți fan pipote.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 500 g pipote de pui 
  • 2 cepe 
  • 4-5 morcovi 
  • o legatură patrunjel 
  • o lingură făină
  •  o lingura ulei 
  • sare 
  • piper

MOD DE PREPARARE :

Spălăm pipotele, le curățăm foarte bine și le tăiem pe jumate. Punem ceapa tăiată mărunt la călit și adăugăm pipotele. Călim împreună aproximativ 10 minute.

Punem făină și amestecăm rapid. Turnăm apă până se acoperă complet pipotele și lăsăm la fiert acoperit cu capac pentru 30 de minute. Adăugăm morcovii tăiați rondele, presărăm sare și piper după gust și mai lăsăm 30 de minute cu capac. Se servește cu pătrunjel pe deasupra și ca să fie și mai gustos adăugăm și mămăliguță.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.