PENNE CU SOS PESTO ROȘU, MOZZARELLA ȘI SMÂNTÂNĂ

Dragi bucătărași trăsniți, rețetele de paste italienești autentice sunt cele mai gustoase. Iată o rețetă simplă de penne cu sos pesto roșu, mozzarella și smântână.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • paste penne rigatte
  • sos pesto
  • brânză mozzarella
  • smântână 20%

MOD DE PREPARAE:

Fierbem pastele și când acestea sunt gata se pun într-o tigaie împreună cu sosul roșu, puțină apă, la foc mare. Atunci când apa s-a evaporat adăugăm smântâna și la final presărăm mozzarella tocată mărunt. Acoperim cu un capac și lăsăm la odihnit timp de 2 minute.

O cină perfectă, italienească preferată de multă lume pentru că e ușor și rapid de făcut, dar și delicios.

Poftă bună!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *