RULADĂ CU OMLETĂ ȘI CÂRNĂCIORI PICANȚI

Dragi bucătărași trăsniți, astazi va propun o reteta satioasa pentru micul dejun, si anume rulada cu omleta si carnaciori picanti.
INGREDIENTE UTILIZATE :
- 800 g pulpă de porc
- 200 g cârnaţi cruzi picanţi
- 4 ouă
- 40 g parmezan ras
- 40 g caşcaval
- 3-4 frunze de salvie
- 30 g unt
- 3 linguri ulei de măsline
- 100 ml vin roze
- sare
- piper

MOD DE PREPARARE :
Facem omleta după rețeta tradițională. Punem ouăle într-un bol , batem bine, punem cașcavalul ras și dăm la prăjit într-o tigaie cu puțin unt. După ce s-a prăjit trebuie să arate ca o clătită.
Prăjim cârnații în tigaie, iar pulpa de porc o tăiem astfel încât să obținem o bucată mai mare și nu atât de groasă. Întindem omleta peste pulpa de porc și apoi punem cârnații. Rulăm, iar ruloul pe care l-am obținut îl călim în ulei cu frunze de salvie, iar după introducem la cuptor pentru 60 de minute și stropim cu vin rose. Tăiem felii și servim ca aperitiv sau cu salată verde cu roșii.
Poftă bună!