PIZZA CU OUA DE PREPELIȚĂ

Dragi bucătărași trăsniți, va prezint o minunata si putin diferita de pizza, si anume pizza cu oua de prepelita. O combinatie surprinzatoare care sigur va va placea.
INGREDIENTE UTILIZATE:
Aluat:
- aproximativ 350 g făină albă
- un praf de sare
- 200 ml apă călduță
- 15 g drojdie proaspătă
- o lingura de ulei de masline
Pentru umplutura:
- o bucată de piept de pui afumat
- o mână de mușchiuleț tăiat cubulețe
- 200 g cașcaval
- 3 linguri suc de roșiii
- un praf de condimente de pizza
- 1 linguriță de legume deshidratate fără sare
- 1 ou
- 12 ouă proaspete de prepeliță

MOD DE PREPARARE:
Dizolvăm în apă călduță sarea, drojdia, uleiul de măsline și adăugăm făina treptat până când obținem un aluat elastic. Îl lăsăm la odihnit 15 minute și îl întindem cu sucitorul într-o tavă unsă cu ulei.
Punem peste aluat sos de roșii și condimente , cașcaval ras, cubulețe de mușchi și piept de pui afumat . Deasupra punem oul bătut, radem restul de cașcaval și punem ouăle de prepeliță. Băgăm la cuptor 15-20 de minute la 200 de grade.
După ce este gata tăiem și savurăm cu sos de roșii.
Poftă bună, dragi bucătărași!